Tansa Systems har levert systemer for korrektur og orddeling til bedrifter, organisasjoner og offentlig sektor siden 1995.

Vi har skapt oss en unik posisjon ved å levere programvare som har gitt brukerne en drastisk reduksjon i antallet skrivefeil, typografiske feil og orddelingsfeil. Dette har ført til økt effektivitet og store innsparinger for brukerne. I dag har Tansa kunder i Asia, Australia, Europa, Nord- og Sør-Amerika.

Forretningsidé

Tansa Systems forretningsidé er å bli den ledende leverandør av komplette systemer for kvalitetssikring av tekst til forretningsmarkedet. Vi utvikler, produserer og selger løsninger for korrekturlesning og orddeling til bedrifter verden over.

Visjon

Vår visjon er at alle dokumenter, trykksaker og elektronisk tekst en dag skal være fullstendig feilfri.

Historikk

I 1995 så grunnleggerne av Tansa et behov for avanserte korrekturlesningsverktøy blant profesjonelle brukere. Det ble laget en rekke løsninger til bruk sammen med sideombrekkingsprogrammer og redaksjonelle systemer.

I 1999 fikk Tansa sine første kunder i USA, og i 2004 ble det opprettet et amerikansk avdelingskontor, Tansa Systems LLC. Avdelingskontoret er ansvarlig for all markedsføring, salg og brukerstøtte i Nord-Amerika.

Tansa er et privateid aksjeselskap.

Share